Bemutatkozás

Cheikh Asaad Cynthia vagyok, stylist. Mindig különleges érdeklődést éreztem a divat, a ruhák, az ékszerek, a cipők iránt, és szerettem volna, ha a hobbim a munkámmá is válna. Ennek érdekében, külkereskedelmi tanulmányaimat követően, elvégeztem a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia stylist szakát. Imádom ezt a munkát, hiszen rendkívül kreatív, izgalmas, változatos, és rengeteg érdekes emberrel dolgozhatok együtt. A blogomon rendszeresen beszámolok aktuális projektjeimről, kedvenc márkáim legújabb kampányairól, a legmenőbb trendekről, a vezető stílusikonokról, mindarról, ami inspirál és ami felkelti az érdeklődésemet.

Sokan úgy gondolják, hogy a külső nem számít, csak a belső értékek. Az első benyomás azonban fontos, és ez természetesen az öltözékre is kiterjed, hiszen rengeteget elárul rólunk a ruházatunk. Ezzel nem arra célzom, hogy drága ruhákat viseljünk, hanem arra gondolok, hogy érdemes tisztában lennünk azzal, mi áll jól nekünk, és ennek megfelelően alakítsuk ki saját, egyéniségünkhöz illő stílusunkat. Én ebben szeretnék Nektek segíteni, stílustanácsadással, gardróbrendezéssel, vagy éppen personal shopping által.

Ezen felül, 2016-ban elkészült saját tervezésű kollekcióm, mely egymással könnyen kombinálható, sőt más ruhadarabokkal együtt is remekül viselhető design darabokból áll. Ha rendszeres olvasói vagytok a blogomnak, akkor már biztosan tudjátok, hogy a street style, a layering, és a divatos kiegészítők kedvenc témáim közé tartoznak, és mindig figyelemmel kísérem a divatvilág alakulását ezen a téren. Főleg az utcai divatból merítettem ihletet kollekcióm megtervezése során, melyet úgy szeretek jellemezni, hogy “egyszerű, de nagyszerű” elemekből áll. Egyszerű, ugyanakkor előnyös szabásvonalak jellemzik, a nagyszerű jelző pedig arra vonatkozik, hogy számtalan féle módon hordhatók, önmagukban is megállják a helyüket, de saját ruhatárad meglevő alapdarabjaival is hordhatod őket, kiegészítőként, ha ki szeretnél lépni a hétköznapokból és egyénivé szeretnéd tenni a megjelenésed.

Ha elmentek megnézni a Simply Cynthi kollekciót, látni fogjátok, hogy minden ruhadarab egy kis általam készített kollázzsal van ellátva, az adott kreációra vonatkozóan, mely segít nektek vizuálisan elképzelni az adott ruhadarab funkcióját és viselési módjait, hogy ha épp nem jutna eszetekbe semmi jó ötlet, tudjatok inspirálódni az aznapi szerkótok összeállítását illetően!

A kollekció megtekintéséhez látogassatok el a My Showroom Budapest-be, vagy kattintsatok a ‘Kollekció’ fülre itt a weblapon.

 

simply-cynthi