A hybrid divat nyomában

NEW YORK, NY - FEBRUARY 11:  Models walk the runway at Sies Marjan fashion show during the February 2018 New York Fashion Week at Penn Plaza Pavilion on February 11, 2018 in New York City.  (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)

Amikor saját stílusunkat keressük, tegyük fel magunknak azt a kérdést, hogy valójában mennyire merünk az átlagtól eltérni. Mennyire merünk kilógni a sorból és van-e bátorságunk ahhoz, hogy magunkra irányítsuk a figyelmet, egy-egy olyan ruhadarab viselésével, amely valóban egyedi és feltűnő. Ha merünk a hétköznapinál magasabb szinten gondolkodni akkor a hybrid divatot nekünk találták ki.

A hybrid divat is tulajdonképpen egyfajta layering-et, azaz réteges öltözködést takar, de ebben az esetben két különböző ruhadarab összevarrásából születik egy új. Ennek a stílusnak köszönhetően mostmár úgy is elérheted a tökéletesen struktúrált, rétegelt look-ot, hogy nem kell több ruhadarabot egymásra venned, hanem helyette ezek összevarrt változatát viseled.

A nemzetközi kifutókon számtalan külföldi divatházat elragadott ez az irányzat. Nézzétek meg például a Balenciaga vagy a Maison Margiela 2018-as őszi-téli kollekcióját, de náluk igazából már előző szezonokban is megfigyelhettük a hybrid divat stílusjegyeit. Sőt, évekkel ezelőtt, a Dior 2014-es Resort kollekciójában félig szoknya, félig nadrág kinézetű ruhadarabokat vonultatott fel a kifutón, és azóta is lelkesen nyúlnak vissza ehhez a stílushoz.

Maison Margiela 2018 Tavasz
Maison Margiela 2018 Tavasz
IMG_7905
Maison Margiela 2018 Ősz
IMG_7906
Balenciaga 2018 Tavasz
Balenciaga 2018 Ősz
Balenciaga 2018 Ősz

Ez a tervezési forma egyszerre örökíti meg az aktuális stílusokat, trendeket, és a különböző egyedi részleteket, egy-egy ruhadarabon belül. Ezáltal olyan kreációk születnek, melyek új formatulajdonságokkal rendelkeznek. Amennyiben teljesen egyedi és egyéni személyes stílust szeretnél a mindennapi öltözködésed során megvalósítani, akkor a hybrid divat elképzeléseit neked találták ki! És ha már itt tartunk, a Simply Cynthi WEBSHOPON egy csomó vadiúj kettő az egyben ruhadarabot tudtok vásárolni, nézzétek csak meg ezt a FARMERUJJÚ INGET!

A hybrid divat koncepciójának megfelelően készült, tulajdonképpen egy olyan ing, aminek egy farmernadrág szárai alkotják az ujjait. Így ez a rendkívül sokoldalú ruhadarab egyszerre tölti be az ing és a farmerdzseki funkcióját. Ennek köszönhetően viselheted önmagában, összegombolva, egy farmerral vagy egy szoknyával, betűrve, vagy egy övvel a derekad körül, illetve akár nyitva is, lazán, egy pólóval vagy pulcsival alatta. És ami mégjobb hír az, hogy 4 különböző színű ujjal kapható! Kezdődhet a shopping! 🙂

RG8_6589 (2)
A Farmerujjú Ing – KÉK ujjal
RG8_6458 (2)
A Farmerujjú Ing – DRAPP ujjal
RG8_6355 (2)
A Farmerujjú Ing – FEKETE ujjal
RG8_6499 (2)
A Farmerujjú Ing – CIKLÁMEN ujjal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.