LAYERING – HOGYAN CSINÁLD

4245 (3)

Előző cikkemben arról vol szó, hogy mi is az a layering. Mostmár azt hiszem, csak arra a kérdésre nem válaszoltam, hogy hogyan csináld?

Megfelelő kiegészítőkkel. Vegyük például az öveket. A layering néha megkívánja, hogy hangsúlyozzuk kicsit a sziluettet. Itt érdemes figyelembe venni, hogy melyik testalkathoz mi áll jól, és hogy mit szeretnénk hangsúlyozni, vagy éppenséggel ellensúlyozni.

  1. Rétegelj a nyaknál. Játssz a különböző fajta kivágásokkal.
  2. Rétegelj a karoknál. Kísérletezz a különböző hosszúságú ujjakkal.
  3. Rétegelj a lábaknál. Párosíts különböző hosszúságú elemeket.
  4. Okosan válassz textúrákat. Nyáron kombináld a könnyed, laza esésű anyagokat (pamut, len, selyem, szatén, csipke, tüll) egymással, télen pedig nehezebb anyagokkal (gyapjú, kasmír, szövet, bőr, velúr, farmer) az érdekesebb kontraszt elérése érdekében, és nem utolsó sorban, hogy ne fázz.
  5. Rétegeld az ékszereket. Több, hosszú, vagy különböző hosszúságú vékony nyaklánc egyrészt jól mutat egymással, másrészt nyújtják a sziluettet, főleg, ha egy hosszított fazonú kardigánnal, blézerrel, vagy kimonóval viseled őket.
  6. Csinálj felsőneműt az alsóneműdből. Reggel, amikor felöltözöl, próbáld ki, hogy milyen az, ha más sorrendben veszed fel az egyes ruhadarabokat, mint a megszokott, racionális mód. Vegyél fel egy szatén kombinét vagy csipke kisruhát egy póló vagy ing fölé, ahelyett, hogy alatta hordanád.

Sikerült meghoznom a kedved…? Nézz körül LAYERING RUHADARABJAINK között a WEBSHOPON, hogy egyszerűen, és stílusosan rétegelj!

Fotók: Várfi István

Smink: Szondi Boglárka

Modell: Szőllős Mónika Rebeka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.