A legjobban öltözöttek az Oscar díjátadón

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24:  Photographers cover the red carpet arrivals to the 85th Annual Academy Awards at the Hollywood & Highland Center on February 24, 2012 in Hollywood, California.  (Photo by David McNew/Getty Images)

Ez az egyike az immár tradícionálissá vált, minden évben ismétlődő blogbejegyzéseimnek…! 🙂 Lássuk tehát az idei, azaz a 89-edik Oscar díjátadó gálán kik voltak a legjobban öltözött hölgyek.

Bár Emma Stone nem gyakran tartozik a kedvenceim közé, idén lélegzetelállítóan nézett ki ebben a felül hímzett, alul rojtos, arany- és krém színű Ricardo Tisci által tervezett Givenchy Haute Couture kreációban. Nicole Kidman szoborszerűen tökéletes volt, mint mindig, a bőrszínéhez remekül passzoló nude, gyöngyökkel ékesített Armani Privé estélyiben. Jessica Biel is a csillogást választotta, egy arany flitteres Kaufman Franco hosszú estélyi ruhát viselt. Halle Berry egy viszonylag egyszerű, mégis figyelemfelkeltő és sexy kis Versace-ban jelent meg, Brie Larson pedig egyszerre volt fiatalos, modern, ugyanakkor elegáns, ebben a fekete bársony fodros aljú Oscar de la Renta csodában. És persze ne feledkezzünk meg a mindig Gucci-ban pompázó Dakota Johnson-ról sem, aki természetesen erre az eseményre is az olasz duvatháztól választott, és selymesen aranyló görög istennőként tündökölt. Nektek kik voltak a kedvenceitek….? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.