You are currently viewing A legmenőbb trendek a londoni divathétről

A legmenőbb trendek a londoni divathétről

  • Post category:designer

Úgy tűnik a londoni divattervezők kollektíven fellázadtak a magassarkú ellen. A kifutókon ugyanis mindenfelé lapos talpú cipők rohangáltak.

A Burberry Prorsum a fűzős sportcipők és a színes bőrből készült Birkenstock típusú papucsok mellett tette le a voksát. Christopher Kane a fekete és burgundy-vörös strandpapucsokat részesítette előnyben, míg a Temperley saját sportcipő kollekcióval állt elő.

De a tornacipő tündöklése mellett, minden más nemű sportruházat is nagyon népszerű volt. A tavalyi neoprén- és búvár ruhára hajazó kreációk után, idén a cricket, a tennis, a bowling, és a bringázás volt a divattervezők kedvenc sportja. A Topshop egy tennis-ruhában küldte Cara Delevigne-t a kifutóra, míg a Hunter Original gumicsizma márka úttörő ingekben és shortokban vonultatta fel a modelleket, színes esőkabátokkal és kapucnis párkákkal megfűszerezve a szerkókat.

A legmenőbb kabátfajta pedig jövő tavaszra a farmer dzseki, a Burberry szerint. Persze a fináléból nem hiányozhattak a luxusmárka védjegyévé vált ballonkabátok, de az angol divatcég sötétkék, szűkített fazonú farmerkabikkal és bolerókkal nyitotta idei show-ját, melyek alatt finom anyagú koktélruhák pompáztak.

Ennyit a kifutókról, holnap természetesen a legstílusosabb utcai szettek közül csemegézünk!