You are currently viewing A Simply Cynthi kollekció

A Simply Cynthi kollekció

Talán észrevettétek már, hogy az elmúlt napokban, hetekben a Facebook oldalamon már elkezdtem bemutatni nektek a kollekcióm egyes ruhadarabjait, gondoltam megteszem ezt itt is, a blogon. Íme néhány kulcsdarab! 😉

A kollekciót megtekinthetitek és megvásárolhatjátok a My Showroom Budapestben, a Paulay Ede utca 15 szám alatt.

A SHORT

Mit szólnátok egy menő short-hoz? Nyáron elengedhetetlen kulcsdarab, de akár ősszel is nyugodtan viselhetitek amìg enyhe az idő, egy jó pulcsival, vagy inggel & blézerrel, és egy vagány bokacsizmával. Mint ìgértem, minden általam tervezett ruhadarabhoz készìtettem nektek egy kis inspirációs táblát, ha véletlenul kifogynátok az ötletekből…..!

AZ ÚJJATLAN MIDIRUHA

Nyáron önmagában megállja a helyèt. Erről ennyit. Pont.
Ősszel dobj rá egy farmeringet, egy bőrkabit, vagy egy kimonót, de alulról is rétegelheted, viselj alatta egy hosszú ujjú fehér inget vagy egy egyszerű garbót és egy hosszú skinny farmert. Garantáltan újszerű lesz a megjelenésed!

A HASÍTOTT PÓLÓ

A fesztiválszezonra ideális. Csak egy farmer short kell hozzá és kész. Hűvösebb időben viseld hosszú skinny farmerral és bokacsizmával, sőt még egy bőrdzsekit is magadra kaphatsz…!

A BŐSZÁRÚ NADRÁG

Plisszírozott anyagának köszönhetően laza esésű, kényelmes, mégis mutatós, és nem utolsó sorban előnyös, hála a magasított deréknak és a bőszárú szabásnak. Viseld egy egyszerű pólóval vagy pulcsival, söt még egy laza zakót is rádobhatsz, vagy egy bőrdzsekit. Egyéni stílusodtól függően alakíthatod sportossá vagy elegánssá, így hordhatod sportcipővel, egy vagány bokacsizmával, vagy akár magassarkúval. Hát nem univerzális darab….?! 😉