You are currently viewing Legújabb trendek a Párizsi Divathétről

Legújabb trendek a Párizsi Divathétről

A 2015-ös tavaszi kollekciók elérkeztek a divathónap utolsó állomásához: Párizshoz. Így hát nézzük a legújabb trendeket a kifutókról!

A Hermés-nél a funkcionalitás és a luxus kettősségét ötvözte a tervező, Christophe Lemaire, hosszított tunikáit, oversized kardigánjait és nőies szoknyáit krém, vaj, és barnás színekben vitte a kifutóra.

A Miu Miu a hatékonyságra szavazott, minden részlet – a rojtok, a ceruzaszoknyák, a kabátok, a fodrok, a kockák, a színek, és a textúrák – a nőies, homokóra sziluettet hangsúlyozta, karcsúsítva derékvonalat.

Mindezzel ellentétben Karl Lagerfeld úgy tűnik a férfi divatból inspirálódott a női tweed kosztümök és kétrészes pasztell női szettek megtervezésekor, de természetesen a tipikusan Chaneles matrózszerkók és fekete-fehér összeállítások sem hiányozhattak idén sem.

A Louis Vuitton-t ezúttal a mindennapi funkcionalitás és egyszerűség jellemezte, a kifutóra vitt farmerok, fehér kötött pulcsik, és fehér nyári ruhák meglepően hordhatóak a márka előző kollekcióihoz képest!

Ennyit a párizsi kifutók világáról, holnap jönnek a legjobb street style szettek!