A CULOTTE-SZOKNYA

16 500 Ft Bruttó ár(nettó 16 500 Ft)

A hybrid divatnak köszönhetően most már úgy is elérheted a tökéletesen struktúrált, rétegelt look-ot, hogy nem kell több ruhadarabot egymásra venned, hanem helyette ezek összevarrt változatát viseled. Ennek a koncepciónak megfelelően készült ez a culotte-szoknya, amely egy culotte, azaz egy térd alattig érő, lefelé kicsit bővülő szárú rövidnadrág, és egy tüll szoknya kettő az egyben verziója. Viseld a képen látható PLISSZÍROZOTT UJJÚ FELSŐVEL, egy egyszerű fehér pólóval, vagy inggel, és egyéni stílusodtól függően egészítsd ki a look-ot egy magassarkúval, vagy akár sportcipővel. De a tüll szoknyát önmagában is megvásárolhatod, LAYERING RUHADARABJAINK között.

Szín: Bézs + Púderrózsaszín

Anyag: Lenvászon, Tüll

Elfogyott

Cikkszám: 0079 Kategória:

Kézi mosás ajánlott, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás (110°C-on) a lenvásznon ajánlott csak, a tüll rész gőzölhető

 

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!