Akció!

A MEGKÖTŐS SZOKNYA

5 500 Ft Bruttó ár(nettó 5 500 Ft)

Ahelyett, hogy egy inget a derekadra köss, én elkészítettem neked egy olyan szoknyát, amire már eleve rá van varrva egy-egy ingujj, amit a derekadnál összeköthetsz, ugyanazt a hatást elérve, mintha egy inget kötöttél volna magadra. Ez is egy hybrid darab, ami azt jelenti, hogy két különböző ruhadarab összevarrásából születik egy új. Sőt, itt már három elemről van szó, hiszen egy kis plisszírozott része is van a szoknyának elől, csak hogy fokozzuk az élvezeteket…! Magasított derekának köszönhetően előnyös, nem csak a szuper vékony lányoknak, hiszen nem a csípőn kötöd meg az ingujjakat, ezzel tested legszélesebb pontját hangsúlyozva, és kettévágva a sziluetted, hanem a derekadnál, ami inkább a homokóra-hatást hangsúlyozza. Viseld egy szatén toppal, pólóval, vagy inggel, magassarkúval, vagy sportcipővel, és most mivel újra nagy divat a neccharisnya…használd ki…! Nézz körül milyen HYBRID RUHADARABJAINK vannak még.

Szín: Fehér + Fekete

Anyag: Pamut, Poliészter

Elfogyott

Cikkszám: 0083 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on (a plisszírozott részt nem ajánlatos vasalni), Gőzölhető

 

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!