A PÓLÓ-GARBÓ

11 500 Ft Bruttó ár(nettó 11 500 Ft)

A hybrid divatnak köszönhetően most már úgy is elérheted a tökéletesen struktúrált, rétegelt look-ot, hogy nem kell több ruhadarabot egymásra venned, hanem helyette ezek összevarrt változatát viseled. Ennek a koncepciónak megfelelően készült ez a póló-garbó, mely tulajdonképpen a a garbó és a galléros póló kettő az egyben verziója. Farmerral és sportcipővel trendi hétköznapi viselet, de az ujjak és a gallér plisszírozott, és egyben csillogós anyagának köszönhetően elegáns irányba is elviheted a szettet, egy ceruzaszoknyával és egy magassarkúval az irodában is tökéletes viselet. Nézz körül milyen HYBRID RUHADARABJAINK vannak még.

Szín: Fehér Ezüst

Anyag: Pamut, Poliészter

Elfogyott

Cikkszám: 0080 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás (110°C) csak a pamut részen ajánlott (a többi nem gyűrődik), Gőzölhető

 

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!