Cheikh Asaad Cynthia vagyok, stylist. Mindig különleges érdeklődést éreztem a divat, a ruhák, az ékszerek, a cipők iránt, és szerettem volna, ha a hobbim a munkámmá is válna. Ennek érdekében, külkereskedelmi tanulmányaimat követően, elvégeztem a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia stylist szakát. Imádom ezt a munkát, hiszen rendkívül kreatív, izgalmas, változatos, és rengeteg érdekes emberrel dolgozhatok együtt. A blogomon rendszeresen beszámolok aktuális projektjeimről, kedvenc márkáim legújabb kampányairól, a legmenőbb trendekről, a vezető stílusikonokról, érdekes divathírekről, mindarról, ami inspirál és ami felkelti az érdeklődésemet.

Sokan úgy gondolják, hogy a külső nem számít, csak a belső értékek. Az első benyomás azonban fontos, és ez természetesen az öltözékre is kiterjed, hiszen rengeteget elárul rólunk a ruházatunk. Ezzel nem arra célzom, hogy drága ruhákat viseljünk, hanem arra gondolok, hogy érdemes tisztában lennünk azzal, mi áll jól nekünk, és ennek megfelelően alakítsuk ki saját, egyéniségünkhöz illő stílusunkat. Hiszen a stílusunk egyben önkifejezés: amikor felöltözöl, a személyiséged lényegét foglalod össze. Én ebben szeretnék Nektek segíteni, stílustanácsadással, gardróbrendezéssel, personal shopping által vagy éppenséggel az általam tervezett ruhadarabokon keresztül.

2016-ban született meg saját márkám, a Simply Cynthi, mely egymással könnyen kombinálható, sőt más ruhadarabokkal együtt is remekül viselhető design termékeket vonultat fel. Ha rendszeres olvasói vagytok a blogomnak, akkor már biztosan tudjátok, hogy a street style, a layering, és a divatos kiegészítők kedvenc témáim közé tartoznak, és mindig figyelemmel kísérem a nemzetközi divatvilág alakulását ezen a téren. Ezekhez társult idén a hybrid divat iránti érdeklődésem. (részletesebben ITT  olvashatsz a kollekció darabjairól).

Főleg ezekből a koncepciókból merítettem ihletet kollekcióm megtervezése során, melyet úgy szeretek jellemezni, hogy “egyszerű, de nagyszerű” elemekből áll. Egyszerű, ugyanakkor előnyös szabásvonalak jellemzik, a nagyszerű jelző pedig arra vonatkozik, hogy számtalan féle módon hordhatók, önmagukban is megállják a helyüket, de saját ruhatárad meglevő alapdarabjaival is hordhatod őket, ha ki szeretnél lépni a hétköznapokból és egyénivé szeretnéd tenni a megjelenésed.

ÍGY VISELD A TRENDET

Ha körülnéztek a webshopon, látni fogjátok, hogy minden termék egy kis általam készített kollázzsal van ellátva az adott kreációra vonatkozóan, mely segít nektek vizuálisan elképzelni a megjelenített ruhadarab funkcióját és viselési módjait. Úgyhogy, ha megtetszik valami, de bizonytalanok vagytok, hogy mit, hogyan, mivel hordjatok, én segítek inspirálódni!

Kedvet kaptatok? Nézzetek körül!

Simply Cynthi Fashion designer
Simply Cynthi Fashion designer