Tényleg nem a ruha teszi az embert?

Megjelenésünk, stílusunk, ruházatunk, kisugárzásunk ugyanolyan metakommunikációs eszköz, mint a gesztusaink, a mimikánk és a testtartásunk. Külsőnk fontos információkat közölhet rólunk, hiszen a külvilág a vizuális kommunikációval találkozik először, és a harmónikus összhatás jó benyomást kelt.

Szeretnél mindig magabiztos és divatos lenni? Hisz az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ennek köszönhetően sikeresebb legyél az élet minden területén! Szeretnéd kihozni magadból a legjobbat és egy stylisttal együtt kialakítani a saját stílusodat, személyre szabott ruhatáradat? Hajrá!

GADRÓBRENDEZÉS:

Fedezd fel gardróbod elrejtett darabjait! Vannak jó ruháid, mégsem tudod megfelelően kombinálni őket? Megmutatom neked hogyan válassz, hogy igazán hatásos és stílusos legyen a végeredmény.

A gardróbrendezés során ellátogatok otthonodba, ahol megbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged, milyen az ízlésed, miket hordasz, milyen az alkatod, a személyiséged. Ezután közösen átnézzük a szekrényed teljes tartalmát, mit érdemes mindenképp megtartanod, vagy mi az ami épp hiánycikk, mit mivel viselj, milyen színű, fazonú ruhák állnak jól, és hogy a meglevő ruháid mellé miket érdemes esetleg beszerezned, hogy feldobd ruhatáradat. Azt is átbeszéljük, hogy egy bevásárláskor mikre figyelj oda és milyen üzleteket ajánlok, ahová érdemes benézned a jövőben.


PERSONAL SHOPPING:

Ha szívesen felújítanád ruhatáradat, de nem érzel hozzá elég kreativitást, vagy csak egyszerűen magabiztosabban akarsz válogatni a ruhadarabok között egy stylist segítségével, akkor érdemes kipróbálnod!

A personal shopping előtt megbeszéljük, hogy mire lesz szükséged, miket szeretnél vásárolni, miben tudnék segíteni. Találkozunk valamelyik bevásárlóközpontban, ahol sok üzlet megtalálható egy helyen, és kényelmesen tudunk válogatni igényeidnek, stílusodnak, pénztárcádnak megfelelően.
A bevásárlókörút alkalmával megnézzük, hogy mit mivel érdemes hordani, milyen színeket válassz, milyen kiegészítőkkel dobd fel az öltözéket, hogy egyedi legyél. Biztosan más élmény lesz így a vásárlás, és a tanultakat később is kamatoztatni tudod majd.


TELJES ÁTALAKÍTÁS:

Ha szeretnél kilépni a szürke hétköznapokból, és meglepni magad egy új külsővel, bízd magad rank! Profi haj, gyönyörű smink, stílustanácsadás, és már készen is állunk a fotózásra, mely történhet mind stúdióban, mind pedig szabadtéren. Ha kíváncsi vagy hogyan festenél kedvenc Szex és New York-beli karaktered bőrébe bújva, vagy akár görög istennőként, vágj bele, és csapatunk garantáltan egy új embert farag belőled.