Rendelés leadása

 

A vásárlást csak akkor tudjuk regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a https://simplycynthi.hu/ webáruház felelősséget nem vállal.

1.1 Választható fizetési módok

Házhozszállítás esetén: :

– utánvétes fizetés esetén, a helyszínen készpénzzel

– online bankkártyás fizetés a weboldalon, a B-Payment rendszeren keresztül

GLS Csomagponton keresztül:

– a csomagpont helyszínén, készpénzzel

– a csomagpont helyszínén, bankkártyával

1.2. Házhozszállítás költsége

Online bankkártyás előrefizetés esetén 1500 Ft, a futárnál történő utánvétes fizetéskor pedig 2000 Ft. Az árak Forintban értendőek és tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

1.3. Házhozszállítás várható teljesítése

A rendeléseket 5-7 munkanapon belül tudja webáruházunk teljesíteni.

1.4. Házhozszállítás módja

Cégünk a GLS Futárszolgálat segítségével juttatja el a csomagot vásárlóihoz. Mivel a kiszállítás külső cég segítségével történik, megeshet, hogy az általunk továbbított csomag nem a megegyezett időben érkezik meg a Vásárlóhoz, a GLS futárszolgálat a küldemény érkezése napján SMS-ben értesíti a megrendelőt. Kétszer kísérli meg a GLS Futárszolgálat a házhoz kézbesítést, amennyiben az első kézbesítés nem vezet eredményre, a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

2. Személyes átvétel

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási mód kiválasztásakor történik. Ekkor a „Személyes átvétel közeli GLS Csomagponton” opciót kell bejelölni, majd választani a Csomagpont listájából.

Lehetőség van személyes átvételre Showroomunkban is, melynek címe: 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16 (Paloma Udvar). 

2.1 Személyes átvétel költsége

A GLS csomagponton keresztül történő személyes átvétel díja online bankkártyás előrefizetés esetén 1000 Ft, a helyszínen történő utánvétes fizetéskor pedig 1500 Ft. A Showroomban a személyes átvétel ingyenes. 

2.2 Személyes átvétel várható teljesítés

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási mód kiválasztásakor történik. Ekkor a „Személyes átvétel közeli GLS Csomagponton” opciót kell bejelölni, majd választani a Csomagpont listájából. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig.

3. A bankkártyás online fizetésről 

3.1 A tranzakció lépései

1. A „Fizetés” gombra kattintva átirányítjuk a B-Payment biztonságos fizetési oldalára, ahol adatai megadásával elindíthatja a tranzakciót.
2. Bankkártyaadatai megadása után kérjük, ellenőrizze azok helyességét, majd nyomja meg a „Fizetés” gombot.
3. A tranzakció feldolgozása ezzel megindul. A fizetés eredményéről e-mailben visszaigazolást küldünk, illetve visszairányítjuk a webshop oldalára.

3.2 Elfogadott bankkártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

Tudnivalók az internetes bankkártyás fizetésről
– A kártyabirtokos számára a fizetés díjmentes.
– A Te érdekeidet védik a kártyatársásgok, így ha valamit kifizetettél, de a kereskedő nem teljesítette vállalásodat, haladéktalanul jelezd bankodnál, és panaszod jogossága esetén, pénzedet visszatérítik.
– A kártyabirtokos azonosítására szolgál a kártyán szereplő aláírás mezőjében lévő háromjegyű ellenőrző kód (CVC2 vagy CVV2 kód), ezt kezeld különös gondossággal.

További kérdés esetén hívd a B payment ügyfélszolgálatát a +361/793 67 76 -os számon vagy írjon az info@b-payment.hu címre.