You are currently viewing A hybrid divat nyomában

A hybrid divat nyomában

Amikor saját stílusunkat keressük, tegyük fel magunknak azt a kérdést, hogy valójában mennyire merünk az átlagtól eltérni. Mennyire merünk kilógni a sorból és van-e bátorságunk ahhoz, hogy magunkra irányítsuk a figyelmet, egy-egy olyan ruhadarab viselésével, amely valóban egyedi és feltűnő. Ha merünk a hétköznapinál magasabb szinten gondolkodni akkor a hybrid divatot nekünk találták ki.

A hybrid divat is tulajdonképpen egyfajta layering-et, azaz réteges öltözködést takar, de ebben az esetben két különböző ruhadarab összevarrásából születik egy új. Ennek a stílusnak köszönhetően mostmár úgy is elérheted a tökéletesen struktúrált, rétegelt look-ot, hogy nem kell több ruhadarabot egymásra venned, hanem helyette ezek összevarrt változatát viseled.

A nemzetközi kifutókon számtalan külföldi divatházat elragadott ez az irányzat. Nézzétek meg például a Balenciaga vagy a Maison Margiela 2018-as őszi-téli kollekcióját, de náluk igazából már előző szezonokban is megfigyelhettük a hybrid divat stílusjegyeit. Sőt, évekkel ezelőtt, a Dior 2014-es Resort kollekciójában félig szoknya, félig nadrág kinézetű ruhadarabokat vonultatott fel a kifutón, és azóta is lelkesen nyúlnak vissza ehhez a stílushoz.

IMG_7905
Maison Margiela 2018 Ősz
Balenciaga 2018 Ősz
Balenciaga 2018 Ősz

Ez a tervezési forma egyszerre örökíti meg az aktuális stílusokat, trendeket, és a különböző egyedi részleteket, egy-egy ruhadarabon belül. Ezáltal olyan kreációk születnek, melyek új formatulajdonságokkal rendelkeznek. Amennyiben teljesen egyedi és egyéni személyes stílust szeretnél a mindennapi öltözködésed során megvalósítani, akkor a hybrid divat elképzeléseit neked találták ki! És ha már itt tartunk, a Simply Cynthi WEBSHOPON egy csomó vadiúj kettő az egyben ruhadarabot tudtok vásárolni, nézzétek csak meg ezt a FARMERUJJÚ INGET!

A hybrid divat koncepciójának megfelelően készült, tulajdonképpen egy olyan ing, aminek egy farmernadrág szárai alkotják az ujjait. Így ez a rendkívül sokoldalú ruhadarab egyszerre tölti be az ing és a farmerdzseki funkcióját. Ennek köszönhetően viselheted önmagában, összegombolva, egy farmerral vagy egy szoknyával, betűrve, vagy egy övvel a derekad körül, illetve akár nyitva is, lazán, egy pólóval vagy pulcsival alatta. És ami mégjobb hír az, hogy 4 különböző színű ujjal kapható! Kezdődhet a shopping! 🙂

RG8_6458 (2)
A Farmerujjú Ing – DRAPP ujjal
RG8_6499 (2)
A Farmerujjú Ing – CIKLÁMEN ujjal