You are currently viewing A Simply Cynthi kollekció – 2. rész

A Simply Cynthi kollekció – 2. rész

Nemrég elkezdtem ugye bemutatni nektek saját tervezésű kollekcióm egyes ruhadarabjait, és persze viselési módjukat….lássuk tehát a folytatást….! Ha elmentek megnézni, vagy megvásárolni ezeket, látni fogjátok, hogy minden ruhadarab egy kis kollázzsal van ellátva, az adott kreációra vonatkozóan, hogy ha épp nem jutna eszetekbe semmi jó ötlet, tudjatok inspirálódni az aznapi szerkótok összeállítását illetően!

A CSIPKE RUHA 

Nyáron hordhatod önmagában, egy kombiné-szerű kisruhával alatta, vagy egy spagettipántos toppal és farmer short-tal. Tutira feldobja a megjelenésed! Ha pedig netán hűvösebre fordulna az idő, a jó hír az, hogy alulról is, felülről is rétegelheted! Viselj alatta egy hosszú farmert vagy akár szövetnadrágot egy garbóval, vagy egyszínű hosszú újjú inggel. Ha ez nem elég, dobj rá a szettedre egy hosszú kötött kardigánt, egy újjatlan mellényt, vagy akár egy kis bőrdzsekit vagy egy basic blézert!

A KIMONÓ

Hossztól, fazontól, textúrától függően annyi fajtája van, hogy fel sem tudom sorolni hányféleképpen lehet viselni és mennyi mindennel tudjátok párosítani. Jó időben remekül mutat egy egyszerű pólóval és farmer rövidnacival, ha pedig ősziesíteni akarjátok, használjátok plusz rétegként és vegyetek fel hozzá egy hosszú farmert és egy pólót, inget, vagy akár egy garbót. Ha szereted a derekadat hangsúlyozni, akkor nyugodtan összekötheted egy övvel, míg ha a lazább, kissé oversized megjelenést kedveled jobban, hagyd nyitva.
A hosszától és az újja formájától függően még egy egyrészes nyári kisruhával is simán hordhatod!

AZ ÙJJATLAN MELLÉNY

Csipkés, kicsit áttetszős, különleges anyagának köszönhetően remekül mutat szinte minden szerkó kiegészítőjeként. Az indián nyár alatt viseld egy mintás, vagy egyszìnű pólóval és szaggatott farmer short-tal, az őszies idő beköszöntével pedig nyugodtan rétegelheteted téliesebb textúràkkal, mint például egy vékony pulcsi, hosszú újjú ing vagy garbó, és egy hosszú farmer vagy szövetnadrág. Sőt, egy hosszú ujjú, akár színben harmonizáló, akár elütő ruhával is jól mutat, főleg ha nagyjából azonos hosszúak, és még egy övvel is kiemelheted a derekadat!

A MAXI SZOKNYA

Nem is tudom kell-e egyáltalán használati utasítás egy ilyen ikonikus ruhadarabhoz vagy sem. Az 1000 féle viselési módja szinte egyértelmű, nem….?! Párosítsd egy egyszerű pólóval vagy egy csipke/szatén toppal kora ősszel, hűvösebb időben pedig nyugodtan hordhatod vastagabb textúrájú anyagokkal, egy laza pulcsival vagy garbóval, sőt áttetsző anyagának köszönhetően még egy skinny farmert vagy legginget is vehetsz alá….! Természetesen egy vagány bokacsizma tökéletes választás hozzá!

A KÖTÉNY

Ha ősz akkor éljen a réteges öltözködés, és persze mindannyian tudjuk màr milyen ruhadarabokra van szükségünk a tökéletes őszi szerkó összeállításához: mellények, blézerek, pulcsik, dzsekik, stb. De mi lenne ha kipróbálnánk vmi újat…?! Íme a kötény, ami egy teljesen újszerű verzióját vezeti be a réteges öltözködésnek! Viseld egy farmer + blúz/ing kombóval, vagy akár egy ruhára is ráköteted, hogy igazán egyedi és stílusos legyen a megjelenésed….! 😉