You are currently viewing A WEBSHOPRÓL – MI AZ A STREET STYLE

A WEBSHOPRÓL – MI AZ A STREET STYLE

A street style, azaz az utcai divat tulajdonképpen mindigis létezett, de főleg a 20. század egyik meghatározó stílus- és trenddiktáló eleme a nemzetközi divatvilágban. Manapság szinte ugyanolyan fontos és figyelemmel kísért jelenség, mint maguk a divatbemutatók.

Ennek a fajta divathoz való hozzáállásnak az egyéniség előtérbe helyezése a lényege, a mindenkori divat és trendek felett. Bill Cunningham, a The New York Times világhírű fotósa, aki tulajdonképpen divatba hozta a street style-t, ha lehet ilyet mondani, a hétköznapi emberek ruházatának élénk katalógusaként emlegette az utcai divatot. Úgy vélte az utcák sokat árulkodnak divatról és emberekről, hogyha figyel az ember, és azt vallotta, hogy a legjobb divatbemutatók az utcán kelnek életre nap mint nap.

Ha már körülnéztetek a Simply Cynthi WEBSHOPON, akkor láthattátok, hogy egyedi, de egymással könnyen kombinálható design termékeket igyekeztem tervezni. A ruhadarabok önmagukban is megállják a helyüket, de saját ruhatárad meglevő alapdarabjaival is hordhatod őket, és a saját stílusod, egyéniséged szerint stylingolhatod őket.

Ha pedig még nem tettétek meg, akkor itt az ideje körülnézni a WEBSHOPON!

Fotók: Várfi István

Smink: Szondi Boglárka

Modell: Szőllős Mónika Rebeka