You are currently viewing A WEBSHOPRÓL

A WEBSHOPRÓL

Az általam tervezett ruhadarabokat főleg a „street style”, a „layering”, és a „hybrid divat” koncepciója ihlette. Kedvenceim a praktikus, többször, többféleképpen felhasználható ruhaneműk, az olyan basic, utcai, hétköznapi darabok, amiket könnyen lehet kombinálni egymással, sőt a már meglevő ruhatárunk darabjaival is. Szeretek két vagy több ruhadarabot egymásba ötvözve újfajta, komplexebb, rétegeltebb, és textúrákban gazdagabb elemeket és szetteket létrehozni, ezáltal megkönnyítve a vásárló dolgát az online shopping és az öltözködés terén egyaránt.

A Simply Cynthi webshopon „egyszerű, de nagyszerű” ruhadarabokat fogtok találni. Egyszerű, előnyös szabásvonalak jellemzik őket, a nagyszerű jelző pedig arra vonatkozik, hogy számtalan féle módon hordhatók, főleg, ha ki szeretnél lépni a hétköznapokból, és egyénivé szeretnéd tenni a megjelenésed.

A „layering” az egyik kulcs kifejezés. Ha szeretsz játszani, rétegesen öltözködni (nem csak télen!), variálni a különböző ruhadarabok viselési módját, stílusát, akkor lesz miből csemegézned. A „hybrid fashion” ennek egy továbbfejlesztett változata, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy két különböző ruhadarab összevarrásából születik egy új. Ugyan mért töltsünk időt azzal, hogy a derekunk köré kössünk egy inget, amikor én már elkészítettem a kettő-az-egyben verziót? Mért bajlódjunk azzal, hogy felvegyünk egy plisszírozott vagy fodros ujjú felsőt egy póló vagy ruha alá, hogy elérjük a tökéletes trendi és rétegelt hatást, amikor megvehetitek az előre összevarrt verziót…? Ezentúl szuper egyszerű lesz divatosnak, kreatívnak, és egyedinek lenni!

Ha körülnéztek a webshopon, látni fogjátok, hogy minden termék egy kis általam készített “Így viseld a trendet” inspirációs kollázzsal van ellátva az adott kreációra vonatkozóan, mely segít nektek vizuálisan elképzelni a megjelenített ruhadarab funkcióját és viselési módjait. Úgyhogy, ha megtetszik valami, de bizonytalanok vagytok, hogy mit, hogyan, mivel hordjatok, én segítek inspirálódni!

Kedvet kaptatok? Nézzetek körül a WEBSHOPON!