You are currently viewing Neon színek – Világíts stílusosan!

Neon színek – Világíts stílusosan!

Ha nyomon követtétek a 2019-es tavaszi/nyári nemzetközi divatbemutatókat, akkor biztosan ti is észrevettétek hogy a 80-as évek nagy kedvencei, a neon színek, szépen lassan kezdenek ismét visszakúszni a divatvilágba. De ha esetleg nem mindenki volt teljesen rákattanva a nemzetközi divathétre, akkor sincs semmi ok az aggodalomra, majd én beavatlak titeket! 🙂

A fluoreszkáló ruhadarabok számtalan külföldi divatház kollekcióját dominálták New York, Párizs, London, vagy Milánó kifutóin kedvenc neon árnyalataink felvonultatásával, mint a lime zöld, a merész pink, a vakító sárga, vagy a kirobbanó narancs. Olyan divattervezők használták fel ezek a színeket, mint  Jeremy Scott, a Moschino kreatív igazgatója, Virgil Abloh, az Off-White vezető tervezője, de még a Gucci,  a Versace, a Valentino, vagy az Armani is belecsempészett egy kis neont idei tavaszi/nyári kollekciójába. Ha szeretnétek megtudni, hogyan érdemes viselni a trendet, én amondó vagyok, kezdjétek a szerkó ötletelést egy hétköznapi street style szettel.

Íme néhány kedvencem az utcákról, melyek biztosan meghozzák majd a kedveteket a neon színek viseléséhez! És ha sikerül ellesnetek pár styling trükköt, akkor idén még a napnál is fényesebben fogtok ragyogni!