A bársony blézer

23 500 Ft

Upcycled kollekcióm nem csak egy környezetbarát alternatívát nyújt a fast fashion helyett, hanem egyedi stílusodat is kifejezheted vele. Vásárolj olyan ruhákat, melyek nem jönnek szembe veled az utcán! A bársony blézer elegáns és ünnepélyes, de a csíkos levászon ujjaknak köszönhetően a hétköznapokban is hordhatod, akár egy farmerrel és egy pólóval.

Szín: Türkízkék + Bézs

Anyag: Bársony; Elasztán; Lenvászon

 

 

 

Cikkszám: 0214 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás csak az ujjakon ajánlott, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!