A hybrid farmer

19 500 Ft

A fő különbség az újrahasznosítás és az upcycling között az, hogy az újrahasznosítás során az anyagot lebontják, majd új anyagokká alakítják át, míg az upcyclingnál az eredeti anyagot megőrizzük és felhasználjuk újra. Ez adja az upcycled ruházat egyediségét, hiszen az eredeti anyagok különleges részleteket vagy mintákat hordozhatnak magukban, amelyeket igyekszem kiemelni az átalakítás során. Így született a hybrid farmer is.

Szín: Kék + Fekete + Fehér

Anyag: Farmer

 

 

 

Cikkszám: 0215 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!