A farmerujjú ing

18 500 Ft

Az újrahasznosítás és az upcycling már régóta nem csak környezetvédelmi téma. Szerencsére egyre több iparág, köztük a divatipar is olyan módon igyekszik megújulni, hogy a bolygónk is profitáljon belőle. Én is szeretnék hozzájárulni ehhez, azáltal, hogy upcycled kollekcióm minden darabja pre-loved ruhákból, vagy annak elemeiből készült. A farmerujjú ing az egyik legjobban kihasználható termékünk, mely eddig minden kollekcióban jelen volt, más-más formában. Csak rajtad múlik, hogyan viseled, stylingolhatod úgy is mint egy inget, de akár farmerdzsekiként is. Idei újdonságunk ez a pasztell csíkos verzió.

Szín: Lila + Mentazöld + Égszínkék

Anyag: Pamut, Poliészter, Farmer

 

Elfogyott

Cikkszám: 0212 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!