A hybrid farmer

19 500 Ft

Az upcycling hozzájárul a fenntarthatósághoz, mivel csökkenti a textilhulladék mennyiségét és minimalizálja az új erőforrások felhasználását a ruhák gyártásához. Ez a folyamat nemcsak ösztönzi az ökológiai és etikus gyakorlatokat a divatiparban, de rendkívül egyedi és kreatív darabok megalkotását teszi lehetővé. Így született a hybrid farmer is, mely két különböző farmernadrágból áll, fröcskölt designnal.

Szín: Kék + Fekete + Zöld + Narancssárga

Anyag: Farmer

 

 

 

Cikkszám: 0217 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!