A flitteres ujjú blézer

26 000 Ft

Mint tudjátok, az extrém ujjak nem állnak távol tőlem, az előző kollekciókból már jól ismeritek a puffos ujjú blézert, a farmerujjú blézert, és a fényes ujjú blézert is. Az ünnepi időszakban mi másra esett volna a választás, mint a flitterekre! Egy ilyen különleges darabnak köszönhetően azonnal egyedi megjelenést érhetsz el, bárhova is mennél. Karácsonyra vagy szilveszterre tökéletes választás.

Szín: Rózsaszín + Krém + Ezüst

Anyag: Pamut; Poliészter; Elasztán

 

 

Cikkszám: 0216 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás helyett gőzölés ajánlott.

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!