You are currently viewing A WEBSHOPRÓL – MI AZ A LAYERING

A WEBSHOPRÓL – MI AZ A LAYERING

Ha divattörténet szempontból nézzük a dolgot, akkor a ‘layering’ kifejezés valószínűleg az elmúlt harminc évszázadban mindvégig jelen volt. De most ne feltétlenül arra gondoljunk, amikor a nagymamánk ovis korunkban azt mondta, hogy „kislányom télen rétegesen öltözködj fel”. Illetve ne csak erre gondoljunk. Az újfajta, divatos réteges öltözködésnek, vagy layering-nek komoly módszertana van, mely magába foglalja az egyes érdekes, okos, és könnyen kombinálható, szellős, ugyanakkor szigetelő jellegű textúrákból alkotott ruhadarabok egymás alatt- vagy fölött való viselését.

És, hogy ezen felül mi a jó benne? A layering tulajdonképpen egyben azt is jelenti, hogy a klasszikus értelemben vett nyári ruháidat gyakorlatilag egész évben hordhatod. Szoknyák nadrágokra, pólók ruhák alá, ingek garbók tetejére. Minden kivitelezhető. Más egyéb tipikusan hasznos és jól rétegelhető ruhadarabok például a különböző poncsók, blézerek, kimonók, kardigánok, mellények, az átlátszó vagy vékony anyagú szoknyák, ruhák, kombinék, kötények, a sálak, a zoknik, és még sorolhatnám.

És a legjobb benne az, hogy ezzel a módszerrel az elénk táruló styling lehetőségek tárháza végtelen. Ugyanakkor egyedi, hiszen az, hogy mit hogyan viselsz a te stílusodat és egyéniségedet tükrözi.

Nézz körül a WEBSHOPON, és kezdődjön a layering! Az ősz a legtökéletesebb évszak ehhez.

Fotók: Várfi István,

Smink: Skrionya Sára

Modell: Szőllős Mónika Rebeka