You are currently viewing Rólam és a Webshopról

Rólam és a Webshopról

Cheikh Asaad Cynthia vagyok, stylist. Mindig különleges érdeklődést éreztem a divat, a ruhák, az ékszerek, a cipők iránt, és szerettem volna, ha a hobbim a munkámmá is válna. Ennek érdekében, külkereskedelmi tanulmányaimat követően, elvégeztem a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia stylist szakát. Imádom ezt a munkát, hiszen rendkívül kreatív, izgalmas, változatos, és rengeteg érdekes emberrel dolgozhatok együtt. A blogomon rendszeresen beszámolok aktuális projektjeimről, kedvenc márkáim legújabb kampányairól, a legmenőbb trendekről, a vezető stílusikonokról, érdekes divathírekről, mindarról, ami inspirál és ami felkelti az érdeklődésemet.

Sokan úgy gondolják, hogy a külső nem számít, csak a belső értékek. Az első benyomás azonban fontos, és ez természetesen az öltözékre is kiterjed, hiszen rengeteget elárul rólunk a ruházatunk. Ezzel nem arra célzom, hogy drága ruhákat viseljünk, hanem arra gondolok, hogy érdemes tisztában lennünk azzal, mi áll jól nekünk, és ennek megfelelően alakítsuk ki saját, egyéniségünkhöz illő stílusunkat. Hiszen a stílusunk egyben önkifejezés: amikor felöltözöl, a személyiséged lényegét foglalod össze. Én ebben szeretnék Nektek segíteni, stílustanácsadással, gardróbrendezéssel, personal shopping által vagy éppenséggel az általam tervezett ruhadarabokon keresztül.

2016-ban született meg saját márkám, a Simply Cynthi, mely egymással könnyen kombinálható, sőt más ruhadarabokkal együtt is remekül viselhető design termékeket vonultat fel. Ha rendszeres olvasói vagytok a blogomnak, akkor már biztosan tudjátok, hogy a streetstyle, a layering, és a divatos kiegészítők kedvenc témáim közé tartoznak, és mindig figyelemmel kísérem a nemzetközi divatvilág alakulását ezen a téren. Ezekhez társult idén a hybrid divat iránti érdeklődésem. A későbbiekben részletesebben is olvashattok erről itt, a blogon.

Főleg ezekből a koncepciókból merítettem ihletet kollekcióm megtervezése során, melyet úgy szeretek jellemezni, hogy “egyszerű, de nagyszerű” elemekből áll. Egyszerű, ugyanakkor előnyös szabásvonalak jellemzik, a nagyszerű jelző pedig arra vonatkozik, hogy számtalan féle módon hordhatók, önmagukban is megállják a helyüket, de saját ruhatárad meglevő alapdarabjaival is hordhatod őket, kiegészítőként, ha ki szeretnél lépni a hétköznapokból és egyénivé szeretnéd tenni a megjelenésed.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor irány a WEBSHOP!

A TERVEZŐRŐL 1