A farmerujjú dzseki

29 000 Ft

Ne feledjétek, hogy a divat nemcsak arról szól, hogy jól nézzünk ki, hanem arról is, hogy felelősségteljesen és környezettudatosan válasszunk. Az upcycling lehetőséget nyújt két- vagy több ruhadarab, vagy azok bizonyos részleteinek összevarrásával új életet adni kihasználatlan kedvenceinknek. Így született a farmerujjú dzseki is, mellyel igazán feltuningolhatod a ruhatárad, és biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled szembejönni az utcán egy ugyanilyen darab.

Szín: Khaki + Bézs + Kék + Neonsárga

Anyag: Pamut; Poliészter; Elasztán; Farmer

 

 

 

Elfogyott

Cikkszám: 0219 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!