A farmerujjú dzseki

29 000 Ft

Válassz egyedi, kézzel készített, limitált kiadású upcycled darabjaim közül és viselj olyan ruhákat, melyek legalább olyan egyediek, mint Te magad! Az idei kollekcióban visszatérnek az extrán hosszú farmer ujjak, egy kis neonnal és flitterekkel megspékelve. Egy ilyen különleges darabnak köszönhetően azonnal rád szegeződik minden tekintet, bárhova is mennél.

Szín: Fekete+ Fehér + Neonsárga

Anyag: Pamut; Poliészter; Elasztán; Farmer

 

 

 

Elfogyott

Cikkszám: 0220 Kategória:

Gépi mosás 30°C-on, Vegytisztítás nem ajánlott, Szárítógép nem ajánlott, Vasalás 110°C-on, Gőzölhető

Ruhadarabjaink egyedi tervezésűek, ezért limitált darabszámban érhetők el. A ‘One size’ azaz ‘Egy méret’ azt jelenti, hogy úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy az S-es méretű hölgyektől kezdve egészen az L-es méretűekig bátran megrendelhetik őket.

Nem tartozol az S-es, M-es, vagy L-es mérethez?

Nagyobból kisebbet – Nálunk rendeltél, és nem vagy 100%-osan megelégedve a mérettel? Nyugodtan visszaküldheted a megrendelt ruhadarabot, pontos méreteiddel együtt, és rád szabjuk, hogy biztosan tökéletesen álljon!

Kisebből nagyobbat – Bizonytalan vagy, méretben megfelelő lenne-e rád a kiválasztott ruhadarab? Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg pontos méreteidet, és megmondjuk neked! Vagy már rendeltél, de esetleg nem jó rád a méret? Ha anyagkészleteink engedik, elkészítjük neked a kívánt ruhadarabot a te méretedben! Keress bátran!